Annons

Hyllade Växjörestaurangen tar plats på listan

Växjö • Publicerad 16 mars 2021
Sin Vang och Tan Tieu inför öppningen av An Viet.Foto: Nadia Hagberg

Förra året släppte Halebop restaurangguiden Not So White Guide, som är en hyllning till restauranger, hak och gatukök som inte kommer med i de etablerade guiderna.

Nu har den andra upplagan släppts och i guiden finns 18 restauranger. Nytt för i år är att även restauranger i Sundsvall, Örebro och Växjö inkluderas.

Annons

I Växjö är det den vietnamesiska restaurangen An Viet på Västra Esplanaden som tagit plats på listan.

– Sveriges matskatt är större än Stureplanskrogarna. Vi är väldigt stolta över årets upplaga –­ de här pärlorna har inte inkluderats i diskussionerna kring den pågående restaurangkrisen, men betyder så mycket för människors närområden och vardagsglädje. Årets upplaga är verkligen en win-win – läsaren får upptäcka nya ställen i närområdet mitt i all pandemitristess och krögarna bakom ställena får komma till tals i allt det här, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons