GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Idrottskliniken växer i Växjö

     Växjö • Publicerad 23 september 2021
     Foto: Castellum

     Idrottskliniken, med fem anläggningar i Växjö, fortsätter att växa. Deras träningsanläggning i Företagsstaden I11 har nu byggts om och blivit större.

     Gymkedjan har fördubblat storleken på en av sina gruppträningssalar på grund av ett ökat intresse för gruppträning och möjligheten att trygga avstånden på träningspassen.

     – Alla våra fem anläggningar i Växjö går bra, men det är extra roligt att satsa på lokalen i Företagsstaden I11 som är vår allra första anläggning. Att utöka gruppträningssalen är ett sätt att möta efterfrågan hos våra medlemmar, berättar Patrik Mattsson, VD och delägare på Idrottskliniken Växjö.

     De ombyggda lokalerna invigdes med ett svettigt step-pass.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.