Annons

Idrottsprofilen håller träningspass i Växjö

Publicerad 14 maj 2017

Under ett år har gymnasieeleverna Elin Andersson och Alma Merborn drivit UF-företaget Träningsglädje, ett företag där tjejerna själva hållit i gruppträningspass för privatpersoner och företag.

– Vårt syfte har främst varit att få igång personer att träna och har därför lagt upp passet så att alla ska kunna delta oavsett tidigare fysiska erfarenheter, säger Elin Andersson och Alma Merborn.

Annons

Torsdagen den 18 maj har företagarna bjudit in friidrottsprofilen Nadja Casadei att hålla pass tillsammans med dem. Vid träningstillfället samlar de dessutom in pengar till Lekterapin på Växjö Lasarett.

– Vi vill göra skillnad på lokal nivå. Det känns bra att veta vad pengarna går till och det blir tydligt att pengarna verkligen gör skillnad. Vi hoppas att vårt initiativ kommer att ge barnen glädje.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons