Annons

Ikea öppnar showroom i Växjö

Växjö • Publicerad 1 oktober 2018
Foto: Inter IKEA Systems B.V.

Förra året öppnade Ikea en köksbutik i centrala Stockholm. Nu tar butikskedjan formatet Ikea Kök ut på turné i tio städer i Sverige. I två containers kommer besökarna kunna få köksinspiration och träffa köksspecialister. En av städerna som turnén kommer till Växjö. Den 18–21 oktober öppnar de showroom vid Grand Samarkand.

– Vi vill vara där människor rör sig i sin vardag. Tanken är att besökarna kan komma förbi på väg till eller från jobbet, på lunchen eller under en tur på sta’n. Genom att ta Ikea Kök-formatet på turné till en gata nära kunden, möter vi våra kunder på ett nytt sätt, och hoppas att möta även dem som inte har växt upp med bollhav och korv på Ikea sedan barnsben, säger Miki Tabakovic, ställföreträdande säljchef på Ikea Sverige, i ett pressmeddelande.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons