Annons

Inbrottstjuv hölls kvar på brottsplatsen i Växjö

Växjö • Publicerad 18 juli 2019
Foto: Per-Erik Sandebäck

Under torsdagseftermiddagen inträffade ett inbrott i en villa på Elleholmsvägen i Växjö. Enligt polisen överraskades det par som bor i villan av att en obehörig man befann sig i deras hus. Tillsammans med en granne lyckades de med gemensamma krafter hålla kvar tjuven tills dess att polisen kom dit.

– När polis anländer till platsen anträffas gods från villan på mannen, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson vid polisregion Syd till Smålandsposten.

Annons

Föremålen, som var bland annat prydnadssaker, lämnas direkt tillbaka till paret och mannen är nu på sannolika skäl misstänkt för grov stöld samt skäligen misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Under eftermiddagen körde också en bil in i ett staket på Kastanjevägen i Växjö. Polisen undersöker fortsatt om händelserna har någon koppling. Läs mer nedan:

Här saknas innehåll

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons