GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Ingen chattfunktion på 1177

     Växjö • Publicerad 19 september 2019

     Socialdemokraterna i Region Kronoberg har velat se över möjligheterna att införa en chattfunktion på 1177.se. Men enligt en utredning finns det ingen möjlighet för regionen att införa chattfunktionen nu.

     Region Kronoberg kan inte på egen hand utveckla tjänsten och företaget som förvaltar och styr över sjukvårdsrådgivning, Inera AB, har tills vidare pausat sitt arbete med att ta fram en chattfunktion, skriver Smålänningen.

     Dessutom kan viss viktig information försvinna om samtalen sker via chatt, som till exempel patientens andning och röst.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.