unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ingenjören från Växjö omvald

Foto: Pressbild

Sara Anvarsson från Växjö, som tidigare hette Magnusson i efternamn, omvaldes under tisdagen som vice förbundsordförande av Sveriges Ingenjörers fullmäktige.

– Jag är hedrad och glad över att få fortsatt förtroende som vice ordförande för landets största akademikerförbund. Ingenjörer är nyckelspelare i utvecklingen av ett hållbart samhälle. Nu ser jag fram emot att bidra till förbundets arbete i viktiga medlemsfrågor framåt, säger Sara Anvarsson, 2:e vice förbundsordförande Sveriges Ingenjörer.

Sara Anvarsson valdes till 2:e vice ordförande första gången 2018 och har varit ordinarie ledamot i förbundsstyrelsen sedan 2017, Hon arbetar idag som CTO på utbildningsstiftelsen LegiLexi i Stockholm och har tidigare bland annat varit ordförande för förbundets Teknologer och vice ordförande för Förbundet Unga Forskare. Sara utsågs 2019 tillsammans med talman Andreas Norlén, till årets alumn vid Linköpings universitet.