Annons

Ingenjören från Växjö omvald

Växjö • Publicerad 29 november 2020
Foto: Pressbild

Sara Anvarsson från Växjö, som tidigare hette Magnusson i efternamn, omvaldes under tisdagen som vice förbundsordförande av Sveriges Ingenjörers fullmäktige.

– Jag är hedrad och glad över att få fortsatt förtroende som vice ordförande för landets största akademikerförbund. Ingenjörer är nyckelspelare i utvecklingen av ett hållbart samhälle. Nu ser jag fram emot att bidra till förbundets arbete i viktiga medlemsfrågor framåt, säger Sara Anvarsson, 2:e vice förbundsordförande Sveriges Ingenjörer.

Sara Anvarsson valdes till 2:e vice ordförande första gången 2018 och har varit ordinarie ledamot i förbundsstyrelsen sedan 2017, Hon arbetar idag som CTO på utbildningsstiftelsen LegiLexi i Stockholm och har tidigare bland annat varit ordförande för förbundets Teknologer och vice ordförande för Förbundet Unga Forskare. Sara utsågs 2019 tillsammans med talman Andreas Norlén, till årets alumn vid Linköpings universitet.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons