GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Inställda tåg efter kraftig brand

     Eneryda • Publicerad onsdag 07:39
     Foto: Carl Carlert

     Sent på tisdagen började det brinna i ett godståg i centrala Eneryda utmed Södra stambanan. Röken spreds över samhället och det utfärdades ett VMA, viktigt meddelade till allmänheten, om att hålla sig inne och att stänga dörrar, fönster och ventilation.

     Branden släcktes under natten mot tisdag, men vissa problem kvarstår i tågtrafiken. Bland annat är Öresundståget mot Köpenhamn från Växjö klockan 8.07 inställt. Där hänvisas resenärer till nästa avgång. Öresundstågsturen mot Kalmar klockan 7.49 ersätts med buss.

     Daniel RydströmSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.