Annons

Jens Magnusson återvänder till Östers IF

Växjö • Publicerad 9 mars 2021

Jens Magnusson är tillbaka i Östers IF: Han har anställts som klubbdirektör för Östers IF samt vd för koncernbolagen Öster Arena AB samt Fotbollsfastigheter i Växjö AB. Jens Magnusson kommer närmast från en motsvarande befattning i allsvenska IFK Norrköping.

– Jag är stolt och glad över förtroendet och det känns fantastiskt inspirerande att få komma hem till Öster och Visma Arena. Jag har haft fyra fina år i Norrköping men nu ser jag fram emot att fortsätta att bygga ett starkare Öster, på och utanför plan, med den långsiktiga målsättningen att bli en Allsvensk klubb på alla plan, säger han i ett pressmeddelande.

Annons

Jens Magnusson har tidigare arbetat som revisor på KPMG, CFO på WILO Nordic AB och klubbchef för Östers IF under perioden 2014-2015.

Nuvarande verksamhetschef Peter Wibrån blir akademichef och kommer att ha ett ansvar som sportslig koordinator och bistå Jens Magnusson i hans uppdrag som klubbdirektör.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons