Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     John Lundvik i populära tv-programmet

     Foto: Jakob Dahlström/TV4

     Den 13 januari är det säsongspremiär av Renées brygga på TV4 och TV4 Play. Programledaren Renée Nyberg bjuder in nya gäster till bryggan och enligt ett pressmeddelande väntas djupa samtal om livet och glädjeämnen varvat med soliga aktiviteter, kulinariska rätter och skratt.

     – Jag kan utlova en fantastisk säsong av härliga gäster och fina samtal. Det känns extra kul i år med tanke på att tittarna just har belönat Renée med Kristallen för Årets programledare. De kommer inte att bli besvikna, säger Johan Janrell, exekutiv producent.

     En av säsongens gäster är Växjös John Lundvik. Han medverkar tillsammans med skådespelaren Marianne Mörck och sångaren och programledaren Sarah Dawn Finer i avsnitt fyra, som sänds den 3 februari.

     Renées brygga sänds på onsdagar klockan 21.00 på TV4 och TV4 Play med start den 13 januari.