Annons

John Martin Bengtsson sjunger på äldreboenden i Växjö

Växjö • Publicerad 3 december 2020
John Martin Bengtsson och Ola af Trampe ska uppträda på äldreboenden i Växjö. Arkivbild.
John Martin Bengtsson och Ola af Trampe ska uppträda på äldreboenden i Växjö. Arkivbild.Foto: Isabelle Haag

Musik i Syd kommer i december att arrangera en julturné som tar plats utanför olika äldreboenden. Växjö är en av de städer som turnén kommer att besöka, med självaste John Martin Bengtsson och Ola af Trampe som musiker.

Julturnén kommer att ha en ambulerande musikanläggning så att de boende kan stanna kvar inne på boendet och lyssna genom fönster och dörrar medan konserterna framförs utomhus.

– Därmed kan vi genomföra konserterna säkert och samtidigt se till att så många som möjligt kan ta del av musiken. Tre, fyra julsånger spelas på varje boende, skriver Musik i Syd i ett pressmeddelande.

Måndag 7 december gästas äldreboendena Hagalund och Borgmästaren av John Martin Bengtsson och Ola af Trampe. Efter lunch beger de sig vidare iväg mot Lammhult och avslutar i Braås.

Isabelle HaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons