Annons

Judas Priests sångare kämpade mot prostatacancer - uppmanar män att gå på regelbundna undersökningar

Sverige • Publicerad 12 november 2021
Judas Priest-sångaren Rob Halford genomgick ifjol en kamp mot prostatacancer med såväl operation som strålbehandling. Nu uppmanar han andra män att gå på regelbundna undersökningar för att upptäcka eventuella tumörer så tidigt som möjligt.
Judas Priest-sångaren Rob Halford genomgick ifjol en kamp mot prostatacancer med såväl operation som strålbehandling. Nu uppmanar han andra män att gå på regelbundna undersökningar för att upptäcka eventuella tumörer så tidigt som möjligt.Foto: Pressbild

Den numera 70-åriga sångaren blev nyligen intervjuad i hårdsrockssajten Heavy Consequence och avslöjade då att han genomgått en cancerkamp under pandemin, bland annat med såväl operation som strålning. Nu befinner han sig i remission, det vill säga cancern är på tillbakagång.

– Jag känner inget annat än tacksamhet att få vara vid den här tidpunkten i mitt liv och fortfarande göra det jag älskar mest.

Annons

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons