GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Judoklubben kan flytta in i tidigare restaurang

     Växjö • Publicerad 23 juli 2021
     Foto: Bosse Nilsson

     Restauranglokalen i Tipshallen kan nu få en ny inriktning. Det är Växjö judoklubb som blivit uppsagda från sin tidigare lokal, vänt sig till kommunen för att be om hjälp för att hitta en ny lokal och nu riktat in sig på Tipshallen, där restaurangdelen står tom.

     – Jag bedömer det som högst sannolikt. Vöfab har försökt få ruljans på restaurangen. Det har varit flera entreprenörer som inte lyckats helt enkelt och det finns behov av ytor för föreningen, säger Kultur och fritidsnämndens Jon Malmqvist (KD) till Smålandsposten.

     Alexander JepsenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.