Annons

Kafé de luxe vinner stort pris

Växjö • Publicerad 24 januari 2020
Foto: Thea Karlsson

Kafé de luxe har utsetts till Årets Klubb 2019. Det är SAMI (Svenska Artister och Musikers Intresseorganisation) som för sjunde året i rad, med hjälp av landets alla klubbesökare, utser den klubb som har levererat de bästa upplevelserna och spelat den bästa musiken. De delar ut priset för att de tycker att det är viktigt med schysst musik, som i det här fallet innebär att du kan sjunga, dansa och festa till din favoritmusik, samtidigt som artisterna och musikerna som skapat den, får betalt för sitt arbete.

Enligt Kafé de luxe var det över 130 unika band från elva olika länder som spelade på deras olika scener, bland annat Den Svenska Björnstammen, Daniel Lemma och Lolita Pop.

Annons

Kafé de luxe blir också historiska genom att vara den första klubben i Sverige som vinner utmärkelsen två gånger. Även 2014 fick Kafé de luxe priset.

På Växjös bästa utsågs Kafé de luxe till ”Årets Livescen”.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons