Kajsa ger högt betyg till Växjörestaurangen

Foto:Kajsa Fors

Mitt andra stopp fick bli på 4 Krogar denna härliga kväll.

4 krogar hittar du beläget vid vackra Växjösjön. Ett av Växjös bästa och vackraste läge enligt mig. Här kan du sitta och njuta dag som kväll, perfekt ställe att ta en kaffe i solen efter ett varv runt sjön eller en middag med drinkar en sommarkväll.

Foto: Kajsa Fors

Sommarinspirerad meny/drinklista:

Det finns tyvärr ingen ”Sommar-meny” för tillfället, men eftersom de grillar både sin fisk och sitt kött så känns det väldigt somrigt att äta där. Grillat = sommar! Eller hur? Jag bad om en fräsch sommardrink och efter mina önskemål fick jag in en härlig, röd alkoholfri drink. Detta gjorde såklart middagen lite extra somrig och härlig. Både mat och drink smakade supergott och är väldigt prisvärt på 4 krogar. Det blev en grillad fläskfilé, pommes, bearnaisesås och lite grönsaker för mig denna kväll, mums.

Foto: Kajsa Fors

Service:

När det gäller servicen på 4 krogar så tycker jag att det kan skilja sig ganska mycket beroende på vilken servitör/servitris man får hjälp av. Den här gången var det en riktigt härlig kille som var väldigt serviceminded och trevlig. Han småpratade och skojade, erbjöd oss filtar, kom ut med vatten till vovven och trots att de inte hade någon somrig drinklista löste han en sommardrink. Det gör så himla mycket för besöket om personalen är go och glad och tack vare vår trevliga servitör blev kvällen väldigt angenäm.

Foto: Kajsa Fors

Sommarkänsla och miljö:

Uteserveringen ligger bara några meter från sjön och när solen står på så glittrar det fint. Perfekt ställe att hänga på i sommar! Här får du mycket sommarkänsla av just miljön runt omkring men det hade inte skadat med lite mysigare loungemöbler, mer dynor, växter och kanske lite ljusslingor. Jag tror att det är det som krävs för att få den här riktigt trivsamma och somriga uteserveringen.

Foto: Kajsa Fors

4 krogar får 4/5 solar av mig.

Nästa vecka är jag i farten igen så häng med mig då också!

/ Kajsa