Annons

Kedjan öppnar stor butik i Växjö

Växjö • Publicerad 11 september 2021
Foto: Pressbild

Butikskedjan Dogman ska öppna en 1 300 kvadratmeter stor butik på Västerport i Växjö. Butiken öppnar mittemot ÖoB på Arabygatan i Växjö.

Dogman är Nordens största istributör av husdjurstillbehör. Kedjan har ett 30-tal butiker i Norden och förvärvade i våras djurbutiken Tassar & Morrhår på Verkstadsgatan i Växjö. Den nya butiken är med Dogmans egna koncept.

– Växjö är en expanderande stad med rätt storlek för oss. Och i vår bransch finns det ingen annan butik i närheten som erbjuder samma koncept. Så det är många bockar som fylls i när det gäller Växjö, säger Pierre Olofsson, vd på Dogman, till Smålandsposten.

De ska bland annat ha ett kaninland för barn, hundtrim och en agilitybana. Butiken öppnar i november och innebär fem nya arbetstillfällen. Läs mer om satsningen här.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons