Annons

Kidnappningsdrama i Växjö

Växjö • Publicerad 9 oktober 2018
Foto: Anders Johansson

Under natten och morgonen i lördags utsattes en kvinna för en kidnappning i Växjö och Lammhult. Två män ska ha fört bort den 22-åriga kvinnan och försökt våldta henne.

– Allt börjar på Nydalavägen i Växjö och det körs olika turer i Växjö innan färden går mot Lammhult. Det är ganska röriga uppgifter. Vi vill komma i kontakt med vittnen som såg när kvinnan blev angripen på riksväg 30 strax efter Bredhultsrakan från Växjö sett. Flera personer kontaktade polisen och berättade att de såg att en kvinna angreps, men alla inringare uppgav inte sitt namn eller telefonnummer, säger åklagare Sofia Granat som leder förundersökningen till Smålandsposten.

Två män är gripna och anhållna. De är 26 och 28 år gamla och misstänks för olaga frihetsberövande, försök till våldtäkt, misshandel och grovt olaga hot. Männen greps i helgen.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons