Annons

Kirchsteiger ger ut personlig bok

Sverige • Publicerad 9 juni 2019
Foto: Helén Pe

Ernst Kirchsteiger är aktuell med en ny bok. Det handlar om fem olika material.

– Jag har aldrig varit så stolt över en bok som jag är över den här, säger han.

Annons

Den 11 juni släpps Ernst Kirchsteigers bok "Ärliga material" som beskrivs som en personlig bok om de fem materialen järn, sten, trä, glas och ull. I boken berättar han sitt liv genom dessa material, varvat med fakta och historik.

Det är en hyllning till de naturliga material som förändrat livet för människan och fört civilisationen framåt men också om skönheten i dessa material och hur man kan använda dem i inredningssammanhang.

– Det är en förlösande bok då jag gått med tankarna på att skriva den inom mig väldigt länge. I 15-20 år har jag gått i tankarna på att skriva en materialbok, att hitta en annan väg än att prata om inredning, där jag istället utgår från materialen och berättar om mitt liv genom dessa. Vad jag vet har detta inte gjorts tidigare, men för mig hänger detta ihop och jag kan inte prata om mitt liv på ett annat sätt, säger Ernst Kirchsteiger.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons