Annons

Klädjätten byter namn

Växjö • Publicerad 14 november 2019
MQ i Växjö.
MQ i Växjö.Foto: LENA GUNNARSSON

Modekedjan MQ, som har en butik i centrala Växjö, lanserar ett nytt koncept och under nästa år kommer samtliga 119 butiker att göras om och byta namn till Marqet.

– Namnbytet från MQ till Marqet förtydligar vårt utvecklade kunderbjudande och en utvecklad affärsmodell. Kärnaffären är fortsatt mode för människor i arbetslivet, men fler produktkategorier ger oss ett mer dynamiskt sortiment och större möjligheter att skapa inspirerande kollektioner och samarbeten. På så sätt skapas nya värden åt våra kunder, säger Ingvar Larsson, vd för Marqet, i ett pressmeddelande.

Annons

Det nya konceptet innebär bland annat att kedjan utvecklar erbjudandet från dam- och herrmode till att även inkludera andra produktkategorier.

Den första Marqetbutiken har redan öppnat i Stockholm. Under kommande veckor öppnar man även i Malmö och Göteborg men det är ännu okänt när MQ i Växjö byter koncept och namn, även om det är klart att det kommer att ske under 2020.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons