Annons

Klart med tidigt tåg till Stockholm

Publicerad 6 oktober 2016
Foto: PER JODENIUS, SMÅLANDSPOSTEN
Foto: PER JODENIUS, SMÅLANDSPOSTEN

Många resenärer från länet har klagat på att det inte går något tåg till Stockholm tidigt på morgonen. Därför har SJ nu valt att lansera en tidig avgång med X2000-tåg från Malmö till Stockholm, med stopp i bland annat Alvesta. Från och med den 11 december börjar avgången att gå, som innebär att resenärerna kommer vara framme 08.40 i huvudstaden, skriver Smålandsposten.

– Våra kunder i Småland har efterfrågat en tidig avgång för att kunna vara i Stockholm när arbetsdagen börjar. För oss är det viktigt att lyssna på våra kunders behov, säger Maria Rosendahl, affärschef på SJ, i ett pressmeddelande enligt Smålandsposten.

Cheryl Jones Fur, gruppledare för Miljöpartiet i Växjö, har i en skrivelse till kommunen föreslagit att de ska försöka få SJ att införa direkttåg mellan Växjö och Stockholm. Läs mer om det här.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons