Annons

Klassiska bandet till Växjö

Växjö • Publicerad 19 februari 2019
Foto: Smålandsposten

Lasse Stefanz har gjort succé med föreställningen ”Lasse Stefanz - de första ljuva åren”. Nu kommer konserthusturnén till Växjö för första gången. Lasse Stefanz kommer att bjuda på musik och berättelser från bandets över 50-åriga historia.

Den 28 april kommer Lasse Stefanz till Växjö konserthus. Kvällen leds av radio- och tv-profilen Thomas Deutgen som gjort både biografi och tv-program om Lasse Stefanz.

Annons

”Med sångaren Olle Jönsson i spetsen bjuds publiken på mycket nostalgi när bandet spelar alla kända låtar från förr, fram till dagens klassiker. Det blir roliga filmklipp, odyssé över bandets klädmode under fem decennier och så självklart musiken och hitsen, från Vid en liten fiskehamn till Det regnar och regnar...”, står det i evenemangsbeskrivningen.

Efter konserten kommer bandet att ställa upp på signering.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons