GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     KLM-flygningar från Växjö dröjer

     Växjö • Publicerad 20 juli 2020
     .
     .
     Foto: Filip Sjöfors

     För ett par veckor sedan kom nyheten om att KLM:s flygningar mellan Växjö och Amsterdam skulle bli bokningsbara igen den 31 augusti. Men på grund av osäkerheten på marknaden till följd av covid-19 är startdatumet fortfarande osäkert.

     Enligt Växjö Småland Airport beräknas den populära flyglinjen inte vara igång igen förrän tidigast i början av november.

     KLM ska få 3,4 miljarder euro i stöd. Det är EU-kommissionen som har godkänt stödpaketet från den nederländska staten. En miljard euro lånas ut direkt till bolaget och utöver det lämnar Nederländerna lånegarantier på 2,4 miljarder euro.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.