Annons

Klüft bröt ihop i tårar

Växjö • Publicerad 6 maj 2019
Foto: Janne Danielsson/SVT

Carolina Klüft är en av årets deltagare i Mästarnas Mästare. Hon har imponerat under tävlingen och tog sig i söndagens program till final efter en imponerande upphämtning från sista till första plats.

I programmet bröt Carolina Klüft också ihop i tårar efter att hon, Mikaela Laurén, Kim Martin och Marita Skogum spelat ett spel där man frågar på olika slumpvis utvalda frågor. På frågan ”Om någon hotade mig skulle jag...” blev det för mycket och stjärnan föll i tårar.

Annons

Klüft har under en längre tid haft en tysk stalker, som hon bland annat har beskrivit i sin självbiografi ”Livet är en sjukamp” från 2016.

– Jag har ju varit, eller är, mer eller mindre hotad av en idiot. Det är en märklig känsla när någon är ute efter en. För det påverkar liksom. Även om jag har sagt till mig själv så många gånger, att han inte ska få påverka mitt liv, att jag fan inte ska låta honom inkräkta på mitt liv och min frihet och min känsla av att vara trygg, så är det ändå vissa stunder när det är värre dagar än andra, sa hon i söndagens program.

Mästarnas mästare sänds på söndagar klockan 20.00 i SVT1.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons