Annons

Klüft får nytt stort uppdrag

Växjö • Publicerad 25 mars 2021
.
.Foto: SIMON HASTEGÅRD

Carolina Klüft och Michel Torneus blir expertkommentatorer för OS 2021 i Tokyo. De blir nya experter under friidrottssändningarna på discovery+ samt Kanal 5 och 9.

– Det känns väldigt roligt att få möjligheten att arbeta med OS i Tokyo. De olympiska spelen är ett fantastiskt evenemang som äntligen blir av och som jag tror många med mig har sett fram emot, säger Carolina Klüft i ett pressmeddelande.

Annons

Carolina kommer tillsammans med programledaren Jonas Karlsson att guida tittarna under friidrottstävlingarna, framför allt under liveeventen men också vid morgonsändningarna dagen efter när stora tävlingar pågår under natten.

- Det är glädjande för oss på Discovery, men framför allt för våra tittare, att vi lyckats värva Carolina och Michel till våra sändningar från OS i Tokyo. Det är två otroligt kunniga och omtyckta experter som vi nu kan addera till vår OS-trupp, säger John Witt som är projektledare för OS på Discovery Networks Sverige.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons