unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kommunen ger miljoner för utveckling av Visma Arena

.
.
Foto: JONAS LJUNGDAHL

Kommunstyrelsens arbetsutskott har beviljat ett investeringsbidrag på 2,5 miljoner kronor till Växjö DFF och Östers IF för utveckling av Visma Arena i Växjö. Investeringsbidraget ska finansiera upphandling och installation av mobila reklamskyltar.

– De mobila reklamskyltarna som sätts upp ska också fritt få disponeras av Växjö kommun i och utanför Visma arena utanför ordinarie fotbollssäsong. Men framförallt spelar satsningen en viktig roll för kunna arrangera landskamper i Växjö, där det finns ett krav för TV-sändningar. Med de digitala skärmarna ges möjlighet att på ett flexibelt sätt byta sponsorer, säger Jon Malmqvist (KD), ordförande kultur- och fritidsnämnden.