Annons

Kommunen investerar i nya fordon

Växjö • Publicerad 3 april 2021
Foto: Pressbild

Växjö kommun har investerat i fem stycken eldrivna arbetsfordon från E-tron AB för användning inom skötsel av utemiljön.

– Vi valde E-tron AB som leverantör då de kunde leverera produkter med hög kvalité och modern teknik. Något som var viktigt för oss var en leverantör som kunde lyssna till verksamhetens behov och anpassa produkterna utefter det specifika ändamålet. Det känns mycket roligt att fordonen nu är levererade. Fordonen kommer att vara med och sköta Växjös offentliga rum med bl.a. bevattning och transporter på ett klimateffektivt sätt, säger Sebastian Morin, planeringsingenjör på Tekniska Förvaltningen i Växjö kommun, i ett pressmeddelande från E-tron AB.

Annons

Två av fordonen har E-trons egna specialkonstruerade vattentankar med inbyggd pump och slangvinda som ska användas för bevattning.

Foto: Pressbild

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons