unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kommunen om allvarliga misshandeln på Växjöskolan

Foto: Carl Carlert

Under tisdagsförmiddagen ska en elev ha blivit misshandlad på högstadieskolan Teleborg Centrum i Växjö. Den skadade eleven fördes till sjukhus med ambulans medan den minderårige gärningspersonen greps av polis i närheten.

Växjö kommun rapporterar om händelsen på sin hemsida under rubriken ”Allvarlig misshandel på högstadieskolan Teleborg Centrum”. Där skriver kommunen att polis och räddningstjänst snabbt kallades till platsen och att läget på skolan bedöms vara under kontroll.

”De övriga eleverna på skolan är samlade i sina hemklassrum ihop med lärare. Elevhälsopersonal finns tillgänglig och erbjuder stöd till de elever som behöver det”, skriver Växjö kommun på sin hemsida.