Annons

Kommunen öppnar idrottsanläggningar för barn och unga

Växjö • Publicerad 25 januari 2021
.
.Foto: Erik Corshammar

Från och med måndagen har Växjö kommun öppna upp sina idrottsanläggningar så att föreningar med verksamhet för barn födda 2005 eller senare kan boka inomhusanläggningarna igen.

– Det känns skönt att våra föreningar får möjlighet att köra igång med verksamhet inomhus för barn och unga som är födda 2005 eller yngre. Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att undvika smittspridning gäller såklart fortfarande och vi uppmana alla att ta ansvar, säger Thomas Ekelius, förvaltningschef kultur- och fritidsförvaltningen.

För personer födda 2004 eller tidigare är idrottsanläggningarna stängda minst till och med den 7 februari. Araby park arena är fortfarande stängt som mötesplats men håller öppet för föreningsverksamhet för barn födda 2005 eller senare.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons