GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Kommunen öppnar verksamheterna igen

     Växjö • Publicerad 31 maj 2021
     .
     .
     Foto: Pontus Steneros

     Från och med den 1 juni öppnar Växjö kommun upp biblioteken i kommunen, tillsammans med konsthallen och Det fria ordets hus igen.

     Växjö konsthall och Det fria ordets hus öppnar enligt ordinarie öppettider, men med ett begränsat antal besökare i lokalerna. På biblioteken kommer inte personal att hjälpa till vid datorerna.

     – Vi är glada att vi återigen kan hälsa besökare välkomna till våra bibliotek, konsthallen och Det fria ordets hus. Vi uppmanar alla besökare att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid symptom. På så vis kan vi göra den här öppningen på ett tryggt och smittsäkert sätt, säger Jon Malmqvist (KD), ordförande i kultur- och fritidsnämnden.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.