GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Kompisar döms till fängelse för narkotikabrott

     Växjö • Publicerad måndag 22:00
     Foto: Lena Gunnarsson, Smålandsposten

     Två kompisar, födda 1993 och 1996, har dömts till fängelse för narkotikabrott. De ska tillsammans ha haft över 900 gram cannabis och cannabisharts, 125 tabletter klonazepam och fyra tabletter tramadol i Växjö.

     Den äldre mannen ska också ha haft över 250 gram cannabisharts i en annan bostad i Växjö.

     Polisen hittade vid husrannsakan narkotika, emballage, burkar, vågar, kvarnar och cigarettpapper. I den yngre mannens plånbok fanns också 17 500 kronor i kontanter. Det fanns också meddelanden som visade att det handlade om narkotikaförsäljning.

     25-åringen döms till sex månaders fängelse och 28-åringen döms till åtta månaders fängelse.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.