Annons

Koncernen storsatsar på Nylanda

Växjö • Publicerad 10 mars 2021
Stefan Andersson, Stefan Carlsson och Pierre Ericsson.Foto: Lars-Göran Rydqvist

Transport- och logistikkoncernen JSC Förvaltning storsatsar på nytt lager med omlastningsterminal på Nylandaområdet. De satsar uppåt 50 miljoner kronor och har köpt en 30 000 kvadratmeter stor tomt av Hovs mark och maskin.

– Det finns ett ökat behov av lager- och logistikverksamhet rent allmänt i Sverige. E-handeln har exploderat och varorna måste komma någonstans ifrån. Genom pandemin har man sett att det inte går att transportera allting från Asien på ett fåtal dagar. Man måste tänka om och producera och lagra mer lokalt. Transportbranschen arbetar också för att minska miljöpåverkan, säger Pierre Ericsson, affärsutvecklare JSC Förvaltning, till Smålandsposten.

Koncernen JSC Förvaltning bildades för ett drygt år sedan och äger Stema Transport, WJ Logistik, OG-Bolaget, Smålands Kran och Specialtransporter samt ÅGL Logistik.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons