GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Konkurs för bolag i Växjö

     Växjö • Publicerad måndag 19:00
     Foto: Nadia Hagberg

     Förra veckan inledde ett företag i Växjö kommun en konkurs. Det var Finswe Transport AB i Växjö, som enligt verksamhetsbeskrivningen har bedrivit transportverksamhet med lastbil, budbil, fjärrtransporter, arbeten med kranbil samt uthyrning av personal inom transportområdet.

     Konkursen registrerades hos Bolagsverket och inleddes den 19 november.

     Erbjudande

     Testa SMP digital plus: Två månader för två kronor

     Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i 2 månader för endast 2 kronor.

     Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

     Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.