Annons

Konsert med hits i Växjö

Hits från 60- och 70-talet och framåt utlovar körgruppen Vocal Vibrations under deras höstkonsert på Växjö teater på lördag.
Publicerad 19 oktober 2017
Foto: Alexander Hall

Det är femte gången som körgruppen bjuder in till höstkonsert.

– Det började med att det var lite enklare att få tider på teatern under hösten och det är roligt att kunna erbjuda Växjöborna en musikupplevelse nu innan alla julkonserter drar igång, berättar Anna Lundh som är styrelseledamot och körsångare.

Annons

Vocal Vibrations bjuder på en varierad repertoar med allt ifrån Elvis till låtar från Melodifestivalen och TV4-programmet Så mycket bättre.

– Det blir en häftig ljusshow och lite beatboxing också, berättar Anna.

Kören består av 25 sångare och har funnit sedan ett par år tillbaka. Utöver höstkonserten brukar de ge ett par konserter per år. Bland annat vid jul.

– Det roligaste med att vara med i Vocal vibrations är att träffa alla vänner och att vi får sjunga tillsammans. Det är en mäktig känsla, säger Anna.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons