GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Körde i 168 kilometer i timmen på riksväg – döms

     Kronoberg • Publicerad onsdag 11:56
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: LENA GUNNARSSON, SMÅLANDSPOSTEN

     Den 20-åriga man som i juni körde 168 kilometer i timmen, enligt polisens hastighetskontroll, på riksväg 23 döms nu för olovlig körning, skriver P4 Kronoberg.

     På sträckan var högsta tillåtna hastighet 100 kilometer i timmen. 20-åringen ska ha sagt att han var sjuk den dagen, hade ringt en ambulans men att han inte fick följa med till sjukhuset.

     Därför skulle han köra till sin farbror som skulle ta honom till närmsta sjukhus.

     20-åringen har tidigare straffats för grov olovlig körning och döms nu till 70 dagsböter vilket för honom blir 3500 kronor.

     Alexander JepsenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.