Annons

Korvkalas väckte aptiten hos Växjöborna

Lördagens Korvkalas på Kök11 väckte aptiten hos Växjöborna. En strid ström av besökare kom för att provsmaka och äta samt köpa korv och delikatesser. Till och med t-shirts med korvmotiv fanns till försäljning.
Växjö • Publicerad 25 maj 2019
Foto: David Färdigh
Foto: David Färdigh

Korvsuccé! Efter framgångarna med UF-företaget Teds Korv så väljer nu Ted Fransén att fortsätta verksamheten som ett riktigt företag. Samarbetet med Mattias Rundberg och Åkes hemlagade fortsätter också.

Foto: David Färdigh

Säljer korv-merchandise! Korv berör och gör folk glada, konstaterar Fredrik Rumenius och Erik Ellström på Sausage and tails som bland annat erbjuder t-shirts, kepsar och collegetröjor med korvmotiv.

Foto: David Färdigh
Annons

Vi har haft mycket folk hela dagen. Försäljarna är mycket nöjda, berättade Stefan Hamnå i arrangörskommittén.

Foto: David Färdigh

Vi är ett familjeföretag utanför Ljungby som säljer egentillverkad korv, kött, senap och rapsolja, berättade bröderna Magnus och Fredrik Lindahl på Kastebergs Gård.

Foto: David Färdigh

Roligt att provsmaka korv och tillbehör, tyckte Morgan Ingvarsson och Elin Sandberg med barnen Leone, Marvin och Noele.

Foto: David Färdigh

Skånska delikatesser! Vår specialitet är senap gjord på skånska senapsfrön malda med kula efter ärvt recept, berättade Lisa Rosenkvist på Ottatorps Torp.

David FärdighSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons