Annons

Kraftig expansion för kedjan – ska öppna nya restauranger

Växjö • Publicerad 30 december 2019
Foto: Jonas Wimmerström

Växjösonen David Egonson har tillsammans med Nebojsa Pavicevic startat restaurangkedjan Holy Greens. Snabbmatskedjan som satsar på sallader med lokalproducerade råvaror har öppnat tolv restauranger. Målet är att det ska finnas 40 restauranger om tre år.

– Vi ska fortsätta att fokusera på storstäderna. Men nu börjar vi även öppna upp i mellanstora städer. Jag kommer själv från Växjö och vet vilket sug det finns efter bra hälsomat där, säger David Egonson till Dagens Industri.

Annons

Målet är att öppna åtta restauranger nästa år och sedan tio per år. Förra året hade Holy Greens 84 anställda.

Foto: Jonas Wimmerström
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons