Annons

Kraftig tillväxt för Växjöföretaget – nyanställer flera

Växjö • Publicerad 6 november 2019
Foto: Pressbild

För ungefär ett år sedan öppnade IT-bolaget dizparc i Växjö. Företaget har sedan dess haft en kraftig tillväxt. Sedan starten har kontoret i Växjö vuxit till 18 medarbetare med kompetens inom bland annat rådgivning, strategier, digitala plattformar samt webb- och apputveckling.

– Vi är väldigt glada över den utveckling vi haft på dizparc i Växjö. Vi ser att det finns en tydlig efterfrågan och ett stort behov av de tjänster vi erbjuder, säger Martin Tiinus, ansvarig för dizparcs verksamhet i Växjö.

Annons

Under det fjärde kvartalet 2019 räknar dizparc med att rekrytera ytterligare minst fem kollegor. Nästa år vill de ha minst 30 medarbetare i Växjö.

– Vår ambition är en fortsatt kraftig tillväxt för att ta en ledande position på Växjömarknaden. Vi verkar i en företagstät region där intresset för nya digitala lösningar är stort, man vill ligga i framkant av utvecklingen. Här vill vi finnas med och bidra, säger Fredrik Alserin, sälj- och Marknadsansvarig på dizparc i Växjö.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons