Annons

Kritik mot urinluktande toaletter

Publicerad 9 maj 2017
Foto: Lars-Göran Rydqvist, Smålandsposten
Foto: Lars-Göran Rydqvist, Smålandsposten

I en skrivelse till kommunen klagar teatergruppen Dramatörerna på städningen på Växjö teater. Enligt Smålandsposten gäller kritiken bland annat stora dammråttor och urinluktande toaletter.

– Har man ett företag som städar hemma och inte är nöjd så säger man först till, hjälper inte det så kickar man företaget och ett annat får jobbet. Men så fungerar det inte här för det heter att "det är upphandlat", säger vice ordförande Yvonne Regnander Willstedt till tidningen.

Annons

Det är ISS som sköter städningen och enligt Eva Johansson (C), ordförande i kultur- och fritidsnämnden, har kommunen varit i kontakt med bolaget.

– Förvaltningen har varit i kontakt med ISS vid ett flertal tillfällen och klagat på städningen men tydligen har det inte blivit bättre. Nu håller förvaltningen på att titta på hur man ska gå vidare. Så det är på gång, säger hon till Smålandsposten. Läs mer om kritiken här.

Hans John Öiestad är tillförordnad affärsområdeschef för ISS städservice.

– Vi känner till att det varit vissa problem med städkvalitén, det är vi medvetna om och det jobbar vi med, säger Hans John Öiestad

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons