GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Kronobergare får själva boka sin dos 2-tid

     Kronoberg • Publicerad 10 september 2021
     Vaccinationshallen som är uppbyggd i Tipshallen.
     Vaccinationshallen som är uppbyggd i Tipshallen.
     Foto: Josefine Stenersen Nilsson

     I Kronobergs län har det tidigare inte gått att boka sin dos 2-tid på egen hand. De som har vaccinerat sig med dos 1 har fått en ny tid för den andra dosen i anslutning till sin vaccinering mot covid-19. Nu blir det ändring på det.

     – Vi har sett att man har försökt in boka in nya dos 2-tider på dos 1-tider vilket har gjort att det blir fel i vårt system. Så för att underlätta för oss och för att vi nu har kapacitet för att ta emot fler så gör vi så här, säger Martina Bäck som är vaccinationsansvarig för Idoc som vaccinerar på Tipshallen till Smålandsposten.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.