Annons

Kronobergare vann 1,8 miljoner i tv

Åseda • Publicerad 21 februari 2023
Julklappen i form av en trisslott gav Emilia från Åseda en chans att skrapa triss i Nyhetsmorgon.
Julklappen i form av en trisslott gav Emilia från Åseda en chans att skrapa triss i Nyhetsmorgon.Foto: Svenska Spel, Pressbild

Emilia från Åseda fick den gyllene chansen att skrapa Klöver-Triss i Nyhetsmorgon på lördagen. I programmet skrapade hon fram 15 000 kronor i månaden i 10 år, motsvarande hela 1,8 miljoner kronor.

– Min dotter fyller år idag så får hon bestämma så måste jag väl köpa en häst i födelsedagspresent till henne. Skämt åsido så vill vi rusta upp gården så att vi någon gång i framtiden kan ha lite djur där, berättar vinnaren för Svenska Spel och fortsätter:

Annons

– Under min barndom har vi alltid åkt skidor i Sälen så det vore riktigt kul att få bjuda med familjen dit och återuppleva fina minnen tillsammans.

Trisslotten med de tre Klöver-symbolerna fick hon av sin pappa i julklapp.

– Aldrig har jag fått en så värdefull julklapp. Första känslan var ju att det inte kan vara sant. Sedan hamnade jag i någon slags “overklighetsdimma”, säger Emilia.

Emilia är den första i Kronobergs län att skrapa triss i Nyhetsmorgon under 2023.

Här saknas innehåll

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons