Annons

Kronobergaren kan bli Årets HBTQ – populära filmen kan vinna pris

Växjö • Publicerad 6 januari 2021
Patrik Fernlund
Patrik Fernlund

Varje år är QX läsare med och röstar fram vinnare i kategorier som Årets HBTQ, Årets Hetero, Årets Drag, Årets TV-stjärna och Årets Låt.

Kronobergaren Patrik Fernlund, som sökte kärleken i Bonde söker fru, är nominerad i kategorin ”Årets HBTQ” med motiveringen ”genom en charmig och avslappnad självklarhet har ödmjuke Patrik tagit plats i tv-rutan under hösten. Den småländske bonden öppnade upp om komma ut-processen och den tuffa uppväxten, på ett mycket fint sätt”.

Annons

Bonde söker fru kan också bli "Årets TV” med motiveringen ”Äntligen en bögbonde i den mysiga tv-favoriten! Charmige sångaren Patrik och hans uppvaktande killgäng engagerade oss i TV4/C More hela hösten”.

Filmen Min pappa Marianne, som bygger på Ester Roxbergs bok, kan bli "Årets Film” och skådespelaren Rolf Lassgård kan bli "Årets Hetero”.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons