GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kronobergarna tar plats i S högsta ledning

Kronoberg • Publicerad 8 november 2021
Foto: Alexander Hall

Under Socialdemokraternas partikongress förra veckan valdes två socialdemokrater från Kronoberg att ta plats i partiets högsta ledning.

Infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) från Växjö omvaldes i partistyrelsen samt som ersättare i partiets verkställande utskott.

Desstuom valdes Robert Olesen (S) från Alvesta in som ny ersättare i partistyrelsen.– Är hedrad, glad och stolt över att ha blivit invald i partistyrelsen. Det ska bli så spännande, intressant och roligt att få arbeta med den nyvalda partiledningen för ett starkt, rättvist och jämlikt samhälle, säger Robert Olesen i en kommentar.Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.