Annons

Kronobergspolitikerna efter nya besluten: "avstamp mot valsegrar"

Växjö • Publicerad 1 juni 2021

Förra veckan höll Centerpartiet ett digitalt förtroenderåd där framtidsagendan antogs och den nya grafiska profilen lanserades. På mötet deltog Kronobergspolitikerna Andreas Håkansson och Elizabeth Peltola som representanter för distriktet och Per Schöldberg som representant för riksdagsgruppen.

– Vi gör nu vissa justeringar av vår grafiska profil som bland annat innebär att vi behåller vår symboliska fyrklöver men ger den ett nytt utseende. Denna nya grafiska profil görs som en del i att stärka partiet inför de kommande valrörelserna. Dagens förtroenderåd är ett avstamp mot valsegrar i riksdag, regioner och kommuner, säger Per Schöldberg.

Annons

Kronobergsdistriktet hade tre yrkanden kring framtidsagendan. Två av dessa, om cirkulär ekonomi och folkbildning, fick gehör.

– För oss centerpartister är folkbildningen en oerhört viktig del när vi talar om såväl utbildning som civilsamhälle, det gäller både studieförbund och folkhögskolor. Därför är vi glada över att ha fått igenom en kronobergsk skrivning i framtidsagendan som betonar detta, säger Andreas Håkansson, som är distriktsordförande.

Klicka på bilden för att se hela den nya loggan.
Klicka på bilden för att se hela den nya loggan.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons