unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kund ingrep mot butikstjuvar – misshandlades svårt

En kund i en matbutik upptäckte i somras hur en 23-årig kvinna och två män, 23 och 25 år gamla, stal varor. När han ingrep blev han överfallen och svårt misshandlad av trion.

Kvinnan misstänks ha utdelat ett knytnävsslag i ansiktet så att kunden föll till marken. Därefter ska de två männen ha överöst honom med slag och sparkar. Kvinnan ska även ha spottat mannen i ansiktet.

När butikschefen försökte avstyra slagsmålet ska kvinnan ha slitit av hans hörsnäcka, slängt den på marken och stampat på den. Hon ska också ha hotat butikschefen och kunden till livet.

Kunden fick uppsöka sjukvården för skador i huvudet och på tänderna. Senare samma dag ska trion ha gripits på en buss på väg in till Växjö.

Männen misstänks för ringa stöld och misshandel. Kvinnan misstänks för ringa stöld, två fall av misshandel och olaga hot.