Annons

Kunder blev inlåsta i Växjöbutik

Växjö • Publicerad 5 maj 2019
Foto: Nadia Hagberg

Under lördagen blev tre personer inlåsta på Blomsterlandet i Växjö. Personerna hade gått runt på utomhusavdelningen för att välja växter och krukor och när de kom fram till kassorna hade all personal stängt och gått hem. Det var efter stängningstid, vilket besökarna hade missat.

– Lamporna var nedsläckta, men radion var påslagen. Vi försökte ringa Blomsterlandet, men kopplades direkt till en automatisk telefonsvarare. Vi satt väl fast i 40 minuter, men vi hade varandras sällskap så det var ingen större fara, säger en av personerna till Smålandsposten.

Annons

De inlåsta lyckades till slut få tag på personal från grannen Willys som ringde upp personal på Blomsterlandet, vilket ledde till att de slutligen kom ut ur den larmade butiken.

– Det är otroligt olyckligt. Jag har pratat med min personal om hur det kunnat hända, men alla rutiner har följts. Vi kommer att se över detta så att det aldrig sker igen, säger Blomsterlandets butikschef Niklas Andersson till Smålandsposten.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons