Annons

Kvalitetsråd i Växjö blir permanent

Växjö • Publicerad 15 januari 2019

Under förra året inrättades ett kvalitetsråd för att förstärka kvalitetsarbetet inom förvaltningen Arbete och välfärd på Växjö kommun. Under tisdagen blev det känt att rådet blir permanent.

– De främsta resurserna i vårt kvalitetsarbete är medarbetarna och växjöborna som tar del av våra insatser. Vi gör nu kvalitetsrådet permanent, för att förstärka det systematiska kvalitetsarbetet. Det handlar ytterst om att vi ska möta växjöborna som söker stöd hos Arbete och välfärd på bästa möjliga sätt, säger Oliver Rosengren (M), ordförande i nämnden för Arbete och välfärd.

Kvalitetsrådet har bestått av ett antal tjänstepersoner i nyckelpositioner på förvaltningen. Några av åtgärderna som prioriteras under året är att kvalitetssäkra statistik inom hela förvaltningens område, satsningar på digitalisering för ökad rättssäkerhet och kvalitet i tillgänglighet och service, systematisk uppföljning av insatser samt förbättrad verksamhetsstyrning, uppföljning och analys kopplat till arbetet med internbudget och bokslut.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons