Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Kvinna åtalas för vansinnesfärd – körde på fel håll i rondell

     I november ska en 72-årig kvinna ha kört bil på ett mycket vårdslöst sätt. En annan bilist ska ha reagerat på att kvinnan kört i fel färdriktning i en rondell på Teleborgsvägen, kört rakt över Trummenrondellen och kört mot rött i korsningen med Furutåvägen.

     Händelsen ska ha skett på kvällen när det var sparsamt med trafik men kvinnan höll på att krocka med vittnet.

     Den 72-åriga kvinnan ska ha kört kört zick-zack över båda vägbanorna och körde vid ett tillfälle ner i ett buskage och på en cykelbana. Föraren höll också på att krocka med en buss innan tre polisbilar kunde omringa bilen på en parkering vid en återvinningsstation.

     Kvinnan har nu åtalats för vårdslöshet i trafik. Hon misstänktes vara rattfull under färden men promillehalten uppgick inte till straffbar gräns. Kvinnan har nekat till anklagelserna.