GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     (L) vill slopa medlemsavgiften för barn och ungdomar

     Kronoberg • Publicerad 15 juli 2021
     Gunnar Nordmark, Liberalernas förbundsordförande i Kronoberg.
     Gunnar Nordmark, Liberalernas förbundsordförande i Kronoberg.
     Foto: Urban Nilsson

     Liberalerna i Region Kronoberg har föreslagit att ta bort kravet på att medlemsavgiften hos barn- och ungdomsorganisationer ska vara bidragsberättigad.

     – Även mycket små medlemsavgifter kan verka hindrande för barn som kommer från ekonomiskt utsatta miljöer, skriver Gunnar Nordmark (L), vice ordförande i kulturnämnden, i en skrivelse till samma nämnd.

     För att en ungdomsorganisation skall vara berättigad bidrag från Region Kronoberg krävs bland annat att den har minst hundra medlemmar som betalar medlemsavgift.

     Isabelle HaagSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.