Annons

Lade upp en kvinnas nakenbild på Facebook: ”Hon gillar dickpics”

Växjö • Publicerad 23 juli 2021
Foto: Urban Nilsson, Smålandsposten

Mannen blev upprörd och drack sig full.

Sedan lade han ut en nakenbild på en kvinna med texten ”hon gillar dickpicks” med tillhörande telefonnummer i en stor grupp på Facebook.

Annons

Nu åtalas en 47-årig man för grovt förtal och grovt olaga integritetsintråg.

Det var i slutet på mars i år som en 47-årig man, hemmahörandes i Växjö kommun, ska ha lagt upp en nakenbild på en kvinna med texten ”hon gillar dickpics” och hennes telefonnummer i en Facebookgrupp med över 6000 medlemmar.

Nu åtalas mannen misstänkt för både grovt förtal och grovt olaga integritetsintråg då händelsen anses ha medfört allvarlig skada för kvinnan när det hela lades ut för allmän beskådan.

47-åringen har i förhör erkänt brott, men säger också att han inte minns händelsen då han först hade blivit förbannad och sedan hade intagit en så stor mängd alkohol att han fick en blackout innan han lade ut det på Facebook.

Här saknas innehåll

Victor LaagSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons