Annons

Lämnar kommunen - efter 30 år

Växjö • Publicerad 28 mars 2019
Foto: Sven Elofsson

Efter nästan 30 år lämnar Thomas Karlsson Växjö kommun. Han har bland annat varit informationschef och näringslivschef men gör nu sin sista dag på kommunen.

64-åringen kommer dock inte att bli sysslolös. Han är styrelseordförande i Coompanion Kronoberg, en ekonomisk förening som ska främja kooperativa företag. Han har också plats i styrelserna för Ingroup med Inpeople och Head Consulting, skriver Smålandsposten.

Annons

Dessutom har han sedan en tid tillbaka deltagit styrelsemötena för APP Fastigheter. APP-koncernen håller på att rekrytera externa personer till styrelserna och på vårens stämma planeras Thomas Karlsson att väljas in i APP Fastigheter.

– Jag tycker det är oerhört stimulerande för jag tror att jag kan bidra med perspektiv när det gäller marknaden och hur hela näringslivet ser ut. Samtidigt är det också roligt, innan har jag jobbat väldigt mycket med företagsetableringar, nu får jag också vara med i företags vidare utveckling och ta ansvar, säger Thomas Karlsson till Smålandsposten.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons